Virtual Reality demonstratie pakket

VR komt volledig tot leven in de nieuwste generatie apparatuur van leveranciers als: Oculus, Samsung, Sony en HTC. VR begint daardoor al aardig volwassen te worden. Zakelijk gezien legt Virtual Reality immens veel kansen bloot. Met de toekomstige kansen voor uw bedrijf in het verschiet is het misschien wel zo leuk of verstandig om eens de mogelijkheden te onderzoeken!

Virtual Reality demonstratie

U wilt iets extra’s bieden op uw feest, evenement of beursstand? Dan is er weinig meer indrukwekkend denkbaar dan virtual reality. Een demo duurt een paar minuten, een game iets langer, maar de games die er voor de Oculus Rift, HTC Vive, Samsung VR Gear en Google Cardboard zijn ontwikkeld, maken het mogelijk om veel mensen aan de ervaring deel te laten nemen.

Laat uw gasten, uw collega’s of beursbezoekers eens meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien en huur het Virtual Reality demonstratie pakket!

Inhoud van het Virtual Reality demonstratie pakket

1 Oculus Rift opstelling

Een Oculus Rift opstelling bestaat uit: een Oculus Rift VR-bril, keuze uit meer dan 10 standaard games, High-end PC, Full HD 47″ LED TV op statief voor de meekijkers, Positional Tracking Device en Xbox gamepad controller.

1 HTC Vive opstelling

Een HTC Vive opstelling bestaat uit: een HTC Vive VR-bril, keuze uit meer dan 10 standaard games, High-end PC in flightcase, Full HD 47″ LED TV op statief voor de meekijkers en controllers.

2 Samsung Gear VR

Een Samsung Gear VR (powered by Oculus) set bestaat uit: een Samsung Gear VR (v2) VR-bril, een Samsung S6/S7 galaxy smartphone en u heeft de keuze uit diverse games, films en 360 graden applicaties.

5 Google Cardboards

Pak de Google Cardboard uit, zet deze in elkaar, download een app uit de Google Play store of Apple App store, plaats een willekeurige smartphone in de Google Cardboard en laat uw gasten op een low budget manier kennismaken met Virtual Reality. Laat de Google Cardboard met uw logo en bedrijfgegevens bedrukken en geef de Google Cardboard na kennismaking weg!

Drie uur op locatie

Inclusief twee begeleiders, transport binnen 100km van Ede, installatie en afbouw. Onze begeleiders weten op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. De meekijkers worden actief aangespoord om ook eens kennis te maken met VR. Extra uren begeleiding €35,- ex BTW per uur/begeleider.

Prijs: vanaf €1.495,- ex BTW   Meer informatie

Aandachtstrekker op uw beursstand

Het Virtual Reality demonstratie voordeelpakket is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. U huurt dit pakket inclusief professionele spelbegeleiding. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

Virtual Reality of uw evenement of feest

De eerste keer dat iemand door de VR-bril kijkt zal de ervaring overdonderend zijn, én zal zeker smaken naar meer. Laat uw gasten bijvoorbeeld eens met een competitie gedreven game tegen elkaar strijden. De winnaar krijgt aan het einde van het evenement of feest een prijs mee naar huis. Onze begeleider houdt voor u op een Leaderboard de High-scores bij.

Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Tom van Luijk. Hij adviseert u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Tom is bereikbaar op:

06 868 249 98 of stuur een bericht.

Neem contact op