Spelbegeleiding

Onze voordeelpakketten worden altijd door een spelbegeleider begeleid. U heeft tijdens uw feest, beurs of evenement geen technische zorgen en de spelbegeleiders bewerkstelligen veelal een diepgaand effect bij de spelers.

Meekijkers actief aansporen

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Ze hebben veel ervaring met Virtual Reality en de beleving die daarbij komt kijken. De spelbegeleider weet op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. De meekijkers worden actief aangespoord om ook eens de Oculus Rift, Samsung VR Gear of Google Cardboard te proberen.

Toezicht op minimale leeftijd

De Oculus Rift mag niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 13 jaar. Onze spelbegeleiders houden zeer streng toezicht op deze norm die Oculus in haar gezondheid & veiligheid voorwaarden heeft beschreven. Het brein van kinderen onder de 13 is namelijk nog niet voldoende ontwikkeld en daarom niet geschikt voor een Oculus Rift VR-bril. Onze spelbegeleiders laten kinderen ouder dan 13 jaar niet te lang en met pauzes spelen. Bent u ouder dan 18 jaar? De gezondheid & veiligheid voorwaarden kunt u nalezen op: www.oculus.com/warnings/.

Meerdere VR-games spelen?

Geen probleem, wij zijn bekend met de meeste Virtual Reality games. Wij zoeken de games voor u die het beste bij het thema van uw evenement of feest aansluit(en) en zorgen voor de technische implementatie. Nieuwsgierig? Kijk eens op: share.oculus.com/games.

Boekingen & info

Neem contact op met Tom van Luijk. Hij adviseert u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Tom is bereikbaar op:
026 – 848 79 21

tom-oculus-rift-huren