Oculus Rift huren?

Het actiepakket dat we rond de Oculus Rift hebben samengesteld bevat naast de Oculus Rift VR-bril ook een high-end computer in een stevige flightcase. Games en demo’s zijn inclusief. Ook bevat het actiepakket een tweede scherm op statief, een Xbox controller en 3 uur aan begeleiding. Uiteraard is het transport, de installatie en de afbouw ook bij de prijs inbegrepen.

Belangrijker is, dat u uzelf en uw gasten een sterk staaltje beleving voorschotelt. Bijvoorbeeld op een feest, een beurs of een ander evenement. Laat uw gasten even wegleiden van de werkelijkheid en stap in de wereld van de Virtual Reality, mogelijk gemaakt voor de Oculus Rift en aangeboden door Urban Events.

Huur een compleet Oculus Rift voordeelpakket:

  • Oculus Rift opstelling, bestaande uit: een Oculus Rift, High-end PC, grote LED TV waarop omstanders mee kunnen kijken.
  • Drie uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport; binnen 100 km van Ede.
  • Meerdere VR games spelen.
  • Inclusief spelbegeleiding.
Offerte aanvragen

Aandachtstrekker op uw beursstand

Het Oculus Rift pakket is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand of als entertainment tijdens uw evenement. U huurt dit pakket inclusief professionele spelbegeleiding. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

De Oculus Rift techniek

Het Oculus Rift pakket bestaat uit een Oculus virtual reality bril en een High-End game PC. Daarnaast wordt bij het pakket ondersteunende hardware geleverd en een grote LED TV, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken.

Oculus Rift huren?

Oculus rift pre order consumer version

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Wij zijn bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.