Oculus Rift race pakket

Er zijn race games op de markt voor de XBOX of een Playstation, maar er bestaat ook zoiets als Oculus Rift gaming! In plaats van naar een auto op een TV scherm kijken, is de speler bij de geselecteerde game Project Cars zelf de coureur. U zit in een echte virtual reality race wagen, vanaf de start tot finish. Beleef de Virtuele Race Wereld!

Bij de game Project Cars zit u in een echte race seat, inclusief pedalen en stuur. Onze spelbegeleiders geven u een kort en bondige instructie, zodat u zichzelf binnen een minuut (of twee) een echte Virtuele race coureur bent. Of het daadwerkelijk zo is zien de toeschouwers real-time op het tweede scherm.

Huur een compleet Oculus Rift race pakket:

  • Oculus Rift opstelling, bestaande uit: een Oculus VR Bril, High-end desktop PC, grote LED TV op statief en race seat; inclusief seat, stuur en pedalen.
  • Drie uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport; binnen 100 km van Ede.
  • Game Project Cars.
  • Inclusief spelbegeleiding.
  • Extra: TopGear Leaderboard.
Offerte aanvragen

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens met de Oculus Rift te racen.

De techniek van het Oculus Rift race pakket

Een Oculus Rift race simulator bestaat uit een Oculus VR-bril en een positional tracking device, zodat de Oculus VR-bril weet waar u zich in de game bevindt. Daarnaast wordt bij het pakket ondersteunende hardware geleverd, zoals de: high-end PC en een grote LED TV, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken en een Race seat met stuur & pedalen.

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Wij zijn bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

Publiekstrekker

Het Oculus Rift race pakket is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders (en het 2e scherm) maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.