Oculus Rift maatwerk pakket

Heeft u een speciaal thema bij uw evenement of feest en wilt u uw gasten een game op maat laten spelen? Misschien wilt u wel een VR bril huren voor zakelijke of medische toepassing, bijvoorbeeld om VR bij een bevalling te gebruiken? Alles is mogelijk! Staat de game die u wilt spelen niet bij het demo-, gaming of race voordeelpakket? Geen probleem, wij zijn bekend met de meeste games welke tot op heden beschikbaar zijn voor de Oculus Rift.

Wij stellen op basis van uw wensen een Top 3 samen

Deze Top 3 sluit bij het thema van uw evenement of feest aan. Deze games downloaden, installeren en testen wij uitvoerig voor u, zodat u zeker weet dat hetgeen wat u wilt bereiken ook daadwerkelijk bereikt. U kiest het spel dat uiteindelijk op de dag gespeeld gaat worden.

Huur een compleet Oculus Rift maatwerk pakket:

  • Oculus Rift opstelling, bestaande uit: een Oculus VR Bril, High-end PC, grote LED TV, Positional Tracking Device en controller.
  • Drie uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport; binnen 100 km van Ede.
  • Inclusief spelbegeleiding.
  • Kies uit diverse leuke VR games
Offerte aanvragen

Entertainment op feest & publiekstrekker op de beursstand

Het Oculus Rift maatwerk pakket is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand of als entertainment tijdens uw evenement. U huurt dit Maatwerk pakket inclusief professionele spelbegeleiding, transport en op-en afbouw van de gehele opstelling.

Onze spelbegeleiders (en het scherm) maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

De techniek van het Oculus Rift race pakket

Het Oculus Rift Maatwerk pakket bestaat uit een Oculus VR-bril en een positional tracking device, zodat de Oculus VR-bril weet waar u zich in de game bevindt.

Daarnaast wordt bij het pakket ondersteunende hardware geleverd, zoals de: high-end PC en een grote LED TV, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken.

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Wij zijn bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is.

Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens de Oculus Rift te proberen.