Oculus Rift gaming pakket

Wij onderscheiden drie niveaus van beleving bij Oculus Rift. U bent bij het Oculus Rift gaming pakket op ‘niveau twee’ beland. Niveau twee betekent dat de Oculus Rift games een stuk interactiever worden. Samengevat bieden wij in dit pakket games voor: diegenen die virtual reality al eens hebben ervaren of die doelgroepen welke enigszins ervaring hebben met console gaming.

Huur een compleet Oculus Rift gaming pakket:

  • Oculus Rift opstelling, bestaande uit: en Oculus VR Bril, High-end desktop PC, grote LED TV op statief en controller: Xbox gamepad of Oculus Touch.
  • Drie uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport; binnen 100 km van Ede.
  • Inclusief game(s).
  • Inclusief spelbegeleiding.
Offerte aanvragen

Andere Oculus Rift game spelen?

Heeft u een speciaal thema bij uw evenement of feest en wilt u een andere game spelen? Geen probleem, wij zijn bekend met de meeste Oculus Rift games. Wij zoeken de game(s) voor u die het beste bij het thema van uw evenement of feest aansluit(en).

Virtual Reality bij (bedrijfs)feesten & evenementen

Het Oculus Rift gaming pakket is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand of als entertainment tijdens uw evenement. U huurt dit Gaming pakket inclusief professionele spelbegeleiding, transport en op-en afbouw van de gehele opstelling. Onze spelbegeleiders (en het scherm) maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

De Oculus Rift techniek

Het Oculus Rift gaming pakket bestaat uit een Oculus Virtual Reality bril en een positional tracking device, zodat de Oculus bril weet waar u zich in de game bevindt. Daarnaast wordt bij het pakket ondersteunende hardware geleverd, zoals de: high-end PC en een grote LED TV, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken.

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Wij zijn bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Ze kennen de Oculus Rift opstelling & de games zeer goed, hebben zeer veel ervaring met de Oculus Rift en de beleving die daarbij komt kijken.

De spelbegeleider weet op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. De meekijkers worden actief aangespoord om ook eens de Oculus Rift te proberen.