Oculus Rift game laten maken? Een unieke ervaring

Een Oculus Rift game laten maken is niet goedkoop, maar wel ontzettend cool. Met basismateriaal als bouwtekeningen of videomateriaal van een bestaande situatie, zijn even realistische als absurde games te maken. Plaats de Oculus Rift op uw hoofd en ga op in de professioneel gecreëerde omgeving.

Maakt u de keuze om een Oculus Rift game te laten maken, dan zult u daarmee vrienden, collega’s, business partners en concurrenten virtueel om de oren slaan. Hoe gekker de 3D-voorstelling, des te beter dit beeld blijft hangen. U kunt er zowel privé als zakelijk indruk mee maken.

Uw locatie vanuit een heel ander perspectief bekijken!

Om een voorbeeld te geven van wat er mogelijk is: op basis van bestaande beelden of schetsen is iets niet bestaands (virtueel) te creëren. Zoals een achtbaan die door uw winkelpand heen wordt gelegd. Een Oculus Rift game laten maken staat daarbij gelijk aan plaatsnemen in die achtbaan en je winkel vanuit een heel ander perspectief bekijken.

Redt uzelf uit een spannende omgeving

Uiteraard zijn er veel meer voorbeelden te bedenken. Zo is het plaatsnemen in een achtbaan spannend, maar uzelf zien te redden uit een bepaalde omgeving is nog veel spannender. Een schietgame is misschien niet op zijn plaats, dus doe eens gek en kies voor iets ludieks als ‘verstoppertje spelen voor volwassenen’. Kies een locatie waar de game zich moet afspelen, geef aan de bouwer van de game aan welke details u erin wilt terugzien, zet de Oculus Rift op en start met genieten!

Wat kost het laten maken van een Oculus Rift game?

Een Oculus Rift game laten maken is al mogelijk voor een bedrag vanaf 7.500 euro en de ervaring die u daarmee opdoet of aan anderen geeft, is uniek. Virtual Reality is daarmee toch een beetje realistisch geworden, u bent immers degene die bepaalt wat u wilt laten zien.

Probeer het eens, zakelijk of privé. Het effect is enorm, u bent nog steeds een koploper wanneer u ervoor kiest om een Oculus Rift game te laten maken. Zie het als een stukje plezier dat u aanbiedt aan uzelf of anderen, of als een kans om uw zakelijke succes te vergroten.

Urban Events Studio

oculus rift game laten maken

Vanaf €7.500,- EX BTW

Offerte aanvragen?

Neem contact op met Tom van Luijk. Hij adviseert u graag bij de productie van uw Oculus Rift game.

Tom is bereikbaar op:
06 868 249 98

Offerte aanvragen

Quick links