Oculus Rift Formule1 race simulator

Bij deze VR race simulator speelt u de game Project Cars en zit u in een echte F1 race-seat. Onze spelbegeleiders geven u een kort en bondige instructie, zodat u zichzelf binnen een minuut een echte Virtuele race coureur bent. Of het daadwerkelijk zo is zien de toeschouwers real-time op het tweede scherm.

Deze Virtual Reality Formule1 race simulator zorgt voor een levensechte nabootsing van een Formule1 race! Je kunt bijna het rubber van de banden ruiken. De race bolides zoeven links en rechts aan je voorbij. Deze race simulator is de publiekstrekker op uw event of beursstand! Race in een RedBull f1 stoel als Max, of boek een zwarte, rode of witte f1 seat.

Huur een complete Oculus Rift Formule1 race simulator:

  • Een Oculus Rift opstelling, bestaande uit: een Oculus VR Bril, High-end desktop PC, grote LED TV op statief, F1 race-seat; inclusief seat, stuur en pedalen.
  • Drie uur op locatie. Elk extra uur begeleiding a €35,-.
  • Transport; binnen 100 km van Ede.
  • Game Project Cars.
  • TopGear Leaderboard.
Offerte aanvragen

De techniek van het Oculus Rift race pakket

Het Oculus Rift F1 race simulator bestaat uit een Oculus VR-bril en een positional tracking device, zodat de Oculus VR-bril weet waar u zich in de game bevindt. Daarnaast wordt bij het pakket ondersteunende hardware geleverd, zoals de: high-end PC en een grote LED TV, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken en de Playseat F1 race-seat met stuur & pedalen.

Publiekstrekker

De Oculus Rift Formule1 race simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders (en het 2e scherm) maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens met de Oculus Rift te racen.

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Wij zijn bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.