Oculus Rift demonstratie pakket

Laat als bedrijf zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die dit eventueel kan bieden op zakelijk gebied. Een demo game duurt per persoon slechts een paar minuten. De beleving van virtual reality is uniek! Boek daarom het Oculus Rift demonstratie pakket als publiekstrekker op uw stand!

De games welke wij voor u in het Oculus Rift demonstratie pakket geselecteerd hebben geven uw gasten de beste virtual reality beleving in combinatie met de Oculus Rift VR-bril.

Huur een compleet Oculus Rift demonstratie pakket:

  • Oculus Rift opstelling, bestaande uit: een Oculus VR Bril, High-end PC, grote LED TV op statief en controller: Xbox gamepad.
  • Drie uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport; binnen 100 km van Ede.
  • Inclusief game(s).
  • Inclusief spelbegeleiding.
Offerte aanvragen

Andere Oculus Rift game spelen?

Heeft u een speciaal thema bij uw evenement of feest en wilt u een andere game spelen? Geen probleem, wij zijn bekend met de meeste demonstratie games, welke beschikbaar zijn voor de Oculus Rift. Wij zoeken de game(s) voor u die het beste bij het thema van uw evenement of feest aansluit(en).

Aandachtstrekker op uw beursstand

Het Oculus Rift demonstratie pakket is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand of als entertainment tijdens uw evenement. U huurt dit Demo pakket inclusief professionele spelbegeleiding. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

De Oculus Rift techniek

Het Oculus Rift demonstratie pakket bestaat uit een Oculus virtual reality bril en een positional tracking device, zodat de Oculus bril weet waar u zich in de game bevindt. Daarnaast wordt bij het pakket ondersteunende hardware geleverd, zoals de: high-end PC en een grote LED TV, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken.

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Wij zijn bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Ze kennen de Oculus Rift opstelling & de games zeer goed, hebben zeer veel ervaring met de Oculus Rift en de beleving die daarbij komt kijken.

De spelbegeleider weet op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. De meekijkers worden actief aangespoord om ook eens de Oculus Rift te proberen.