Oculus Rift CV1 huren?

Het actiepakket dat we rond de lancering van de Oculus Rift CV1 hebben samengesteld bevat naast de Oculus Rift CV1 VR-bril ook een high-end computer in een stevige flightcase. Games en demo’s zijn inclusief. Ook bevat het actiepakket een tweede scherm op statief, een Xbox controller en 3 uur aan begeleiding. Uiteraard is het transport, de installatie en de afbouw ook bij de prijs inbegrepen.

Belangrijker is, dat u uzelf en uw gasten een sterk staaltje beleving voorschotelt. Bijvoorbeeld op een feest, een beurs of een ander evenement. Laat uzelf even wegleiden van de werkelijkheid en stap in de wereld van de Virtual Reality, mogelijk gemaakt voor de Oculus Consumer Version 1 en aangeboden door Urban Events.

Huur een compleet Oculus Rift CV1 voordeelpakket:

  • Oculus Rift CV1 opstelling, bestaande uit: een Oculus Rift CV1, High-end PC, grote LED TV, Positional Tracking Device, en controller: Xbox gamepad.
  • Drie uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport; binnen 100 km van Ede.
  • Meerdere CV1 games spelen.
  • Inclusief spelbegeleiding.
Offerte aanvragen

Voordelen Oculus CV1 ten opzichte van de Oculus DK1/DK2

De Oculus RIft Consumer Version kent ten opzichte van de DK1/DK2 een paar pré’s. De CV1 beschikt over een hogere resolutie, de Full HD-experience! Dat heeft als positief effect dat het beeld niet (onbewust) hapert. Dit onbewust haperen zorgt er bij de DK1/DK2 voor dat mensen sneller bewegings- of wagenziek kunnen worden.

De Oculus Consumer Version wordt geleverd met twee spellen, namelijk: de platformgame Lucky’s Tale & de ruimteshooter Eve: Valkyrie. De geplande CV1 Oculus Touch controllers komen later in 2016 op de markt, zodra deze datum bekend is zullen we hiervan bericht doen.

Volgens Oculus CEO Palmer Luckey komen er in 2016 tenminste honderd games op de markt voor de Oculus Rift CV1. Het loont uiteraard wel de moeite om eens zo’n consumentenversie te huren. Uw Oculus Rift huren wens zetten we graag om in een Oculus Rift CV1 voordeelpakket.

Hebben we uw nieuwsgierigheid gewekt?

Wilt u de Oculus Rift huren en beleven? Neem dan zeker contact met ons op voor het Oculus Rift CV1 actiepakket. We garanderen u dat het meer dan de moeite waard is voor een flinke dosis beleving!

Oculus Rift CV1 huren?

Oculus rift pre order consumer version

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Wij zijn bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.