Leap Motion VR: de volgende stap in Virtual Reality

Leap Motion

Ga nog een stap verder met de Oculus Rift en bestuur de Virtuele Wereld met uw handen. De Leap Motion Oculus Rift controller scant de handen van degene die wilt gaan spelen en kijkt naar de hand- en vingerbewegingen van gebruikers, waardoor u dingen in de VR game kunt beïnvloeden. De Leap Motion controler is bevestigd aan de voorkant van de Oculus Rift DK2 VR-bril.

Nieuwe VR interaction engine

Ontwikkeling van de hand tracking technologie

Leap Motion is continu bezig met het verfijnen van hun hand tracking technologie voor intuïtieve besturing. Hun laatste ontwikkeling is de Interaction Engine voor Virtual Reality. Met deze basis engine kunnen ontwikkelaars zich gaan richten op het creëren van nuttige ervaringen, in plaats telkens opnieuw te zoeken naar de beste manier om de interacties van de grond af te programmeren.

Het resultaat is een meer intuïtieve en consistente controle bij de interactie met objecten in de VR. Het is met de basis Engine makkelijker om bijvoorbeeld objecten te grijpen, gooien en duwen. De games zullen dus op korte termijn nog beter en interactiever worden. We houden u op de hoogte. Wilt u nu al spelen met Leap Motion? Klik op de WannaPlay button en lees meer over ons Voordeelpakket.

WannaPlay?