Leap Motion Oculus Rift actiepakket

Ga nog een stap verder met Virtual Reality en bestuur de apps en games met uw handen. De Leap Motion VR controller scant de handen van degene die wilt gaan spelen en kijkt naar de hand- en vingerbewegingen van gebruikers, waardoor u dingen in de VR game kunt beïnvloeden. De Leap Motion is bevestigd aan de voorkant van de VR-bril. Voor de Leap Motion games is dus geen controller nodig, enkel uw handen!

Maak met uw vingertoppen muziek in een meeslepend abstract landschap, speel met gewichtsloosheid in de ruimte, schaak in de huid van een robot of speel de Leap Motion game Collider, die u in de rol plaatst van het kleinste deeltje dat we op aarde kennen. Versnel en buig met uw handen de tijd en ruimte. Of speel Fragmental VR! Klik hier voor impressie van Fragmental VR.

Huur een compleet Leap Motion Oculus Rift actiepakket:

  • Oculus Rift opstelling, bestaande uit: een Oculus Rift VR-bril, High-end PC, grote LED TV, Positional Tracking Device en Leap Motion.
  • Leap motion VR beta & developer games.
  • Drie uur op locatie. Elk extra uur €35,-.
  • Transport; binnen 100 km van Ede.
  • Inclusief spelbegeleiding.
Offerte aanvragen

Entertainment op feest & publiekstrekker op de beursstand

Het Leap Motion Oculus Rift actiepakket is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand of als entertainment tijdens uw evenement. U huurt dit Leap Motion pakket inclusief professionele spelbegeleiding, transport en op-en afbouw van de gehele opstelling. Onze spelbegeleiders (en het scherm) maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

De techniek

Het Leap Motion Oculus Rift actiepakket bestaat uit een Oculus Rift VR-bril en een positional tracking device, zodat de Oculus Rift bril weet waar u zich in de game bevindt. Daarnaast wordt bij het pakket ondersteunende hardware geleverd, zoals de: Leap Motion controller inclusief bevestiging voor op de VR-bril, high-end PC en een grote LED TV, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken.

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Wij zijn bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

Spelbegeleiding

Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is.

Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens de Oculus Rift te proberen.