Een indrukwekkende Oculus Rift beleving

Zet de Oculus op en duik in de virtuele wereld die de Rift biedt. Beleef virtual reality tijdens een bedrijfsfeest of zet een opstelling neer op uw beursstand. De Oculus Rift beleving die u hiermee aanbiedt aan uw medewerkers, collega’s, prospects en concurrenten is bijna onbetaalbaar. Waarom? Omdat u laat zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die dit eventueel kan bieden op zakelijk gebied.

Oculus Rift beleving in slechts een paar minuten

De Oculus Rift beleven is net iets indrukwekkender dan een fietstocht naar een kaasboerderij en de virtuele wereld van de Oculus Rift steekt ook de nieuwe Efteling attractie Baron 1898 naar de kroon. Om echt te weten wat het kijken door de bril met u doet is er maar één manier: probeer het en ervaar de beleving.

U wilt iets extra’s bieden aan uw doelgroep? Dan is er weinig meer indrukwekkend denkbaar dan virtual reality. Een demo duurt bovendien per persoon slechts een paar minuten, een game iets langer, maar de games die er voor de Oculus Rift zijn ontwikkeld maken het mogelijk om veel mensen aan de ervaring deel te laten nemen.

Virtual Reality op drie niveaus: beginner, interactief en diehard

Er zijn drie niveaus van beleving te definiëren bij Oculus Rift. Het eerste niveau is gericht op iedereen die nog nooit een demo of game heeft gezien of gespeeld. Niveau twee is een stuk interactiever, voor iedereen die de wereld van de Virtual Reality al eens heeft beleefd. Categorie drie is voor de diehard gamers, mensen met veel game-ervaring of een sterke maag.

Van achtbaan tot race

De eerste keer dat iemand door de Oculus Rift kijkt zal de ervaring overdonderend zijn, én zal zeker smaken naar meer. Het meerijden in een achtbaan of een VR auto race voor een enorme berg adrenaline. Het maakt de beleving van virtual reality uniek omdat het actie oplevert, coördinatie kan vergen en soms eenvoudigweg evenwichtsorganen op de proef stelt.

Competitie gedreven games

Competitie gedreven games zijn erg populair. Deze virtual reality demo’s of games bieden u als bedrijf de kans om uw personeel of uw beursbezoek tegen elkaar te laten strijden. En het geeft u de mogelijkheid om de winnaar niet alleen een onvergetelijke ervaring mee naar huis te laten nemen, maar ook een aandenken in de vorm van een prijs.

Laat anderen meegenieten van de virtuele wereld

De mogelijkheden van een Oculus Rift beleving zijn divers. Er zijn inmiddels grote hoeveelheden demo’s en games, maar ook is er de mogelijkheid om maatwerk te leveren, op maat gesneden voor uw business. Maar de echte beleving zit hem in het opzetten van de bril en uzelf, uw collega’s of beursbezoekers laten meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien.

Tom van Luijk
OculusRift-huren.nl

Boekingen & info

Neem contact op met Tom van Luijk. Hij adviseert u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Tom is bereikbaar op:
06 868 249 98

oculus-rift-gaming