Een 360 graden film laten maken? Gewoon doen!

Het laten maken van een 360 graden film is enorm in opkomst en de redenen daarvoor zijn overduidelijk: door een 360 graden film te laten maken bent u in staat om virtueel alles te zien wat zich om u heen bevindt. De film geeft u een zeer waarheidsgetrouw beeld van uw toekomstige huis, een winkelcentrum of straat. En vermoedelijk nog iets spannender is het wanneer u virtueel naast uw favoriete band staat of een voorstelling bijwoont.

360 graden film laten maken voor de Oculus Rift

Een 360 graden film laten maken is zo populair omdat de mogelijkheden om hiervan te genieten en profiteren in sneltreinvaart toenemen. Dat gebeurt mede dankzij de opkomst van Virtual Reality en de bijhorende apparatuur als de Oculus Rift, Samsung VR Gear en bijvoorbeeld Google Cardboard.

Virtueel een dance event bijwonen

Toon de film aan klanten of op events

Wilt u een goed resultaat bereiken, dan is het van belang om een 360 graden film te laten maken door een professional. Hiermee verzekert u zich van een film die realistisch is en werkelijk alle hoeken meeneemt tijdens de videoproductie.

De 360 graden film die u heeft laten maken, bijvoorbeeld een rondleiding in een winkelcentrum dat grondig op de schop gaat, is vervolgens ook te gebruiken bij het overtuigen van winkeliers om zich in het nieuwe winkelcentrum te vestigen. Van dergelijke bouwplannen zijn vaak al 2D-beelden beschikbaar. Door dit om te zetten naar een 360 graden film maakt u het nog realistischer.

Bekijk een pand of situatie vanuit alle hoeken

Een 360 graden film laten maken geeft u en uw klanten de kans om virtueel door een straat te lopen of een huis te bekijken. De beelden van bestaande panden of situaties zijn vanuit alle hoeken te bekijken. Het beste effect behaalt u door de 360 graden film te bekijken door een Virtual Reality bril als de Oculus Rift of een cardboard gekoppeld aan uw smartphone. Uiteraard is de film ook op andere devices af te spelen.

Urban Events Studio

360 graden film laten maken

Vanaf €2.500,- EX BTW

Offerte aanvragen?

Neem contact op met Tom van Luijk. Hij adviseert u graag bij de productie van uw 360 graden film.

Tom is bereikbaar op:
06 868 249 98

Quick links

Vergroot uw business en laat een 360 graden film maken

Probeer het eens, zakelijk of privé. Het effect is enorm, u bent nog steeds een koploper wanneer u ervoor kiest om een 360 graden film te laten maken.

Zie het als een stukje plezier dat u aanbiedt aan uzelf of anderen, of als een kans om uw zakelijke succes te vergroten.

Offerte aanvragen